Turun alueen radioharrastajat Pääsivu


Collapse column

Untitled Document
Testissä tällä hetkellä: Maxon CM70 Pikku jättiläinen !


Tervetuloa!

Pääsääntöisesti aloitimme PMR446 – radiopuhelimilla ja tänä päivänä käyttämme muitakin radiotaajuuksia sunnuntaisin pidettävässä mäkikusosession yhteydessä. Sivustoltamme löydät melkein kaiken radioista ja niiden sisällöstä.

Olemme Turun alueen radioharrastajia ja olemme toimineet vuodesta 2003 lähtien kuumentaen radiotaajuuksia vaihtelevalla menestyksellä. Vuosien varrella olemme ottaneet yhteyksiä radiopuhelimilla useiden kilometrien päähän Turun ja lähikuntien korkeilta paikoilta esimerkiksi Luolavuorelta joka sijaitsee Turussa ilpoisissa.


Mäkikusoilut ja niiden kohtalo.

Mäkikusoilua on jouduttu miettimään uudelleen moneeen kertaa. Olemme huomannut että ei kukaan juurikaan mäelle kipua enään kuuntelemaan ja huutelemaan vasta-asemia, myös sivustolle ilmoittelu on huolestuttavasti laskenut. Joten oisi aika ryhdistäytyä joukolla ja näyttää kunnolla et miten radioyhteydet toiminee ja kuinka pitkälle lentää. Toivon että aktivisuus nousisi entisestä hieman paremmaksi. Ilmoittele keskustelu foorumiin jos olet liikkeellä jossain päin. Kiitos!

FRNClient - kehittyy.

FRN- ohjelmaa on käännetty monelle käyttöjärjestelmälle mutta kuintenkaan itse asiakas clienttia ei ole vielä käännetty kuin Androidille. Mutta FRN -Clientin radiolinkki ohjelmaa on käännetty seuraaville käyttöjärjestelmille kuten Linux,FreeBSD. Raspberry pi vadelma tietokoneelle on olemassa jo FRN - Client versio joka kantaa nimeä LinFRN. Aikomuksena olisi ajan puitteissa tehdä näille omat fyysiset sivut josta löytäisi kaiken tarvittavan tiedon toimivan ptt-kytkiksen mukaan lukien. Lue lisää näistä todella mielenkiintoisista ohjelmista keskustelu foorumista.

GRNClient - FRN

Nyt voit hyödyntää FRN - järjestelmässä android gsm - puhelintasi! Lue ja kokeile. Siis voit käyttää omaa android gsm - puhelinta radiopuhelimena FRN - järjestelmässä voit puhua radiolinkeiltä omalle gsm tai tabletille vaivattomasti käyttämällä datayhteyttä. Näin tavoitat mistä tahansa muut FRN - käyttäjät vaikka kesämökiltä.


Free Radio Network.

On saanut uutta ääntä frn – rinkulaan mikä on suotavaa. FRN – serveri jatkaa olemassa oloaan normaalisti ja itsehallittavia kanavia ( Huoneita ) on tullut myös lisää ja niitä saa anoa sähköpostilla. FRN – client ohjelman löydät tästä! PTT – kytkis tilanne on hieman jäissä vielä mutta yritetään saada jokin universaali – kytkis luotua mikä soveltuu mihin tahansa radiopuhelimeen.

 

Irssi - Shelliä ja kotisivutilaa halvalla 5 euroa /12kkNovoAsema.Net - Nettiradio

free counters

Copyright © 2003 - Turun alueen radioharrastajat Pääsivu
anything